dimecres, 18 de març del 2015

Un gos i un gat vetlen el cos del seu amo mort en un poble de la Corunya.

Un gos i un gat van vetlar durant dies el cos del seu amo mort en la localitat de Meicende, situada en el municipi de la Corunya d'Arteixo, fins que va ser trobat pels serveis d'emergència aquesta matinada en el seu domicili.

D'açò ha informat el Servei Gallego de Lecería, Servigal, que ha precisat que va ser aquesta nit quan, en accedir a l'habitatge, tant la Policia Local de Arteixo com els tècnics de Servigal van descobrir al gos, Willy, que protegia el cos del seu amo mort amb lladrucs.

El ca cercava impedir que ningú s'acostara a ell, defensant-li de qui per a ell eren uns intrusos i mostrant una lleialtat "més enllà de la mort" cap a qui havia sigut fins al moment la seua família, ha assegurat el Servei Gallego de Llenceria.

Amb tot, els agents i els membres de Servigal van aconseguir arreplegar tant al gos com al gat que hi havia en la casa. Davant la impossibilitat si es fes càrrec de tots dos animals, els familiars del difunt van decidir lliurar-los al Centre de Recollida d'Animals Abandonats del Consorci d'As Mariñas.

Aquest centre està en Limiñón, en el municipi de Abegondo. Para informara sobre la seua adopció els interessats poden acudir a les instal·lacions o bé cridar al telèfon 981 67 90 83 de dilluns a divendres en horari de 9,00 a 14,00 hores i de 16,00 a 18,00 hores. Els dissabtes s'atén al públic de 9,00 a 14,00 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada