diumenge, 11 de gener del 2015

Grup d'adolescents trenca a colps el bec d'un tucà.


               
  
COSTA RICA.- El bec d'aquest tucà no tornarà a ser normal o funcional després de la fractura que un grup d'adolescents li va provocar malintencionadament a Costa Rica. Un acte vandàlic de maltractament animal que va acabar per condemnar a l'au a viure en captivitat per la resta de la seua vida segons els rescatadors que ho van arreplegar i van sanar.

L'au va perdre gran part del seu bec i per açò no ha pogut tornar al seu hàbitat natural, ja que sense l'ajuda del centre de rescat animal que ho va rebre en Alajuela, Costa Rica, aquest moriria de fam i sigueu davant la seua impossibilitat d'alimentar-se per compte propi.
Tot dels suggeriments que contemplen col·locar-li una pròtesi per a reemplaçar el bec perdut, els experts asseguren que ni tan sols així podrà portar una vida normal fóra del zoològic on radica.
D'acord a les lleis costarricenses, els xics involucrats en el cas no serien creditors a una sanció major a una multa simbòlica, a partir del delicte que van cometre contra l'indefens animal després d'atacar-ho a colps amb pals i destruir la seua única via d'autosuficiència.
Vídeo: UN GRUP DE JOVES LI VA ARRANCAR PART DEL BEC A UN TUCÀ.

https://www.youtube.com/watch?v=e-SfnSQWQHY

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada