divendres, 17 d’abril del 2015

El fantasma de Kate Morgan.

Qui era Kate Morgan?

Kate Morgan era una jove de 27 anys, originària de Iowa, que va arribar el 24 de novembre de 1892 a allotjar-se en l'Hotel Del Coronat. Malgrat ser una dona casada, va arribar sola a l'Hotel, alguna cosa poc comú en aquells anys en els quals les dones solien viatjar acompanyades dels seus esposos.

Pel que sembla, Kate i el seu espòs mantenien fortes discussions constantment, els problemes en el seu matrimoni anaven en augment, inclusivament persones reunides a Kate van arribar a pensar que sol·licitaria el divorci malgrat les fortes pressions socials d'aqueixa època.

Kate Morgan

Cinc dies després d'haver-se registrat en l'Hotel, un treballador del mateix descobreix el cos sense vida de Kate en unes escales que porten a la platja. Kate tenia una bala en el cap i una pistola en la seua mà.
Malgrat haver declarat la seua mort com un suïcidi, molts pensen que davant la possibilitat del divorci, l'espòs de Kate la va assassinar. Aquesta teoria sol cobrar força pel següent: la bala oposada en el cap de Kate no coincidia amb la de l'arma que tenia en la seua mà. Lamentablement mai es va arribar a esclarir aquest misteriós succés.

El fantasma de Kate.

Pel que sembla el fantasma de Kate va decidir quedar-se permanentment en l'Hotel del Coronat, tan treballadors com a hostes han afirmat haver vist l'esperit d'una dama molt elegantment vestida, rondant per la platja i els passadissos de l'hotel, especialment en el pis 3.

Hotel Del Coronado

Així mateix, l'habitació número 302, en la qual es va allotjar Kate és considerada una de les més embruixades. Els valents que s'atreveixen a quedar-se allí afirmen que gens més entrar se sent la presència d'una dona. A més els objectes cauen sense motiu aparent, l'electricitat comença a fallar, el fred s'apodera de l'habitació i una fosca figura fantasmal hala els llençols del llit.

Molts curiosos del paranormal visiten aquest hotel a la recerca d'experiències esgarrifoses. No obstant açò, sembla que Kate sol presentar-se més davant aquelles persones que ignoren completament la seua història i que simplement estan allí per qualsevol altre motiu.

Altres fantasmes ronden les espectaculars instal·lacions de l'Hotel Del Coronat, terroritzant a hostes i empleats per igual, però sens dubte cap és tan famós i misteriós com la sempre bella i elegant Kate Morgan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada