divendres, 19 de desembre del 2014

La directora de Frozen demana perdó.

Jennifer Lee, la co-directora i guionista del major èxit d'animació de la història, Frozen, ha volgut disculpar-se davant els pares per la constant presència de les incombustibles cançons de la pel·lícula. Lee ha admès, que després d'un any de l'estrena de la cinta, aquestes puguen portar-los fins a "el cansament".



Frozen, molt lluny de la congelació.

"En el seu moment em deien amb alegria que se sabien totes les meues cançons", explica Llig a *The Hollywood *Reporter entre riures, recordant el gran acolliment que va tenir la pel·lícula l'any passat. Ara, el *hartazgo es fa palpable quan afirmen resignats que sí, "seguim escoltant-les...".
La directora no pot creure que, després d'un any i, en part gràcies a la publicació del Blu-Ray, els pares hagen de seguir escoltant les seues melodies a causa de l'afició que crea Frozen entre els més xicotets de la casa: "Abans els agraïa els elogis, ara els demane perdó".

Siga com siga, cançons com a Do You Want to Build a Snowman? o la oscarizada Let It Go tan sol són una part del gran èxit que ha aconseguit la pel·lícula, la banda sonora de la qual ha rebut ja diferents paròdies i curioses versions dels fans per tota la xarxa.


CURT I SEQÜELA EN MARXA

Frozen, que ja té el seu pròpia intro en Els Simpson, comptarà amb un curtmetratge i una la seua seqüela cinematogràfica, després d'aconseguir recaptar la impressionant xifra d'1.274 milions de dòlars en les taquilles de tot el món.

Primer arribarà a les pantalles el curt animat de la pel·lícula. Aquest curtmetratge, titulat Frozen Fever (Febre Frozen), tornarà a reunir als personatges de la cinta en una història que girarà entorn de l'aniversari d'Anna.

Aquest curt narrarà les complicacions que s'originen quan els poders sobre el gel d'Elsa posen en perill la celebració.


https://www.youtube.com/watch?v=BS0T8Cd4UhA



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada