dissabte, 30 de maig del 2015

Estafadores llegendaris: Karl Gerhartsreiter.

Descobreix la increïble història de Christian Karl Gerhartsreiter, l'estafador que va aconseguir viure per més d'una dècada fent-se passar com un membre d'una de les famílies més poderoses dels Estats Units: Els Rockefeller

Poder i diners.

Els Rockefeller són una de les famílies més poderoses i riques dels Estats Units. Provinents d'immigrants alemanys, John Davison Rockefeller va ser el primer a mostrar fascinació pels negocis i va ser així com, a poc a poc, va ser creant un imperi, fins al punt de convertir-se en l'home més acabalat del món.

John Davison Rockefeller

A partir d'allí començaria una de les dinasties més poderoses. Les noves generacions van continuar acreixent els negocis familiars, deixant després de si un impressionant llegat financer.

Clark Rockefeller?

Christian Karl Gerhartsreiter va nàixer a Alemanya el 21 de febrer de 1961, aquest home és un dels impostors més cèlebres de la història, ja que gràcies a la seua facilitat per a estafar a les persones, va aconseguir fer-se passar per un Rockefeller i viure còmodament per més de 10 anys.

La història de Christian està plagada de mentides per allà on se li mire. Des del mateix instant que va ingressar als Estats Units ho va fer a través de l'engany, ja que va assegurar estar convidat per Elmer i Kelln Jean als qui havia conegut anys arrere.

Després va viure amb la família Savios, als qui va convéncer de ser un acabalat estudiant d'intercanvi alemany. Després Christian es muda a Califòrnia amb un objectiu en ment, convertir-se en ciutadà americà i per a açò va cercar a una dona que estiguera disposada a casar-se amb ell.

https://youtu.be/jJYoOeOQSGw

És així com amb 22 anys contrau matrimoni amb Amy Jersild Duhnke. Pel que sembla Karl la va convéncer que si no es casava amb ell hauria de tornar a Alemanya, on ho obligarien a lluitar en la Guerra Freda. Amy demanaria el divorci diversos anys després, després d'afirmar que Karl la va abandonar l'endemà de les noces.

Finalment adopta el nom de Clark Rockefeller, amb el qual consagraria la seua estafa mestra. Coneix a Sandra Boss, una reeixida empresària, a qui va aconseguir enganyar durant 12 anys. Karl li explicava històries sobre la seua suposada poderosa família, li va dir que havia nascut a Nova York i que s'havia graduat en Yale.

L'any 1995 Sandra es casa amb Clark Rockefeller i en el 2001 tenen una filla anomenada Reigh. Després d'anys de matrimoni, Sandra comença a sospitar del seu marit, per la qual cosa contracta a un detectiu privat, qui finalment descobreix la vertadera identitat del supòsit Rockefeller.

Després del divorci, Karl segresta a la seua única filla, motiu pel qual és capturat. Recentment aquest polifacètic estafador també va ser investigat i acusat d'assassinat. Pel que sembla, va assassinar a John Sohus, qui anara el seu arrendador l'any 1985, es creu que també mate a l'esposa d'aquest, Bufona Sohus, qui va desaparéixer al mateix temps que John, però fins avui no s'han trobat les restes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada