dissabte, 30 de maig del 2015

Les famílies més sanguinàries de la història (I).

Els Bender.

Principis de la dècada de 1870. Kate Bender, una jove alta i bella s'havia guanyat una gran reputació com mèdium i sanadora de ceguesa, convulsions i sordesa. És més, amb la seua família com a ganxo, feia espectacles pels pobles; i la seua família tenia una granja on venien i servien menjar. Fins ací tot normal, excepte perquè Kate hipnotitzava als seus pacients, i al crit de “ara!” el seu pare o el seu germà els mataven d'un cop de martell.

https://youtu.be/QP2XzGeNyYo

Quan en 1873 els van descobrir, la família va fugir de la granja i malgrat els molts caça-recompenses que els van cercar mai més es va saber d'ells. En el seu soterrani van aparéixer 24 cadàvers, però se sospita que van matar a més gent.

El Clan dels Beane.
Durant 25 anys, la desaparició de viatgers en les proximitats de Galloway (Escòcia) en el segle XVI, es va atribuir a llops, homes llop, dimonis i fins i tot a amos de posades que assassinaven als seus clients. Però l'explicació és més senzilla: Sawney Beane i la seua dona van abandonar Edimburg i es van anar a l'altra punta del país, quedant-se en una cova. Allí van començar a robar a les víctimes, però el incest era cada vegada més habitual.

A mesura que creixia la família, més necessitats, per la qual cosa la família va recórrer al canibalisme. Un supervivent (la seua dona va morir i la presència d'un gran grup ho va salvar) va alertar al rei, que va enviar a 400 soldats a la cova. En total hi havia 48 persones, fruit de les moltes relacions entre pares, fills i néts.

Les Poquianchis.

Delfina i María de Jesús González Valenzuela apareixen en el Llibre Guinness dels rècords com l'associació d'assassins més prolífica, amb 91 morts a les seues esquenes. Aquestes dues mexicanes van comptar amb l'ajuda de Carmen i Maria Luisa, les seues altres dues germanes, que no apareixen en el rècord Guinness encara que també van ser condemnades pels assassinats.

https://youtu.be/P_T8cqevXiw

A principis de la dècada de 1960 van obrir diversos bordells en Guanajuato i Jalisco, on assassinaven a prostitutes, clients i als bebés de les prostitutes. Encara que solament es van reconéixer 91 morts, se'ls atribueixen més de 150. En 1964 una jove va aconseguir escapar d'un prostíbul i denunciar a les sanguinàries germanes. Dues d'elles van morir en la presó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada