dissabte, 30 de maig del 2015

Les famílies més sanguinàries de la història (II).

Els Podkopaev.
Viatgem ara a Rússia, on ens trobem amb una família de classe mitjana, els Podkopaev. Roman tenia 35 anys i era dentista, la seua dona Inessa Tarverdiyeva 46 i era mestra d'infermeria. Una parella normal amb dues filles, una d'elles menor d'edat. I en 2009 van començar a assassinar per diners -malgrat no tenir problemes econòmics- i per diversió familiar. En el seu historial hi ha 30 víctimes, set d'ells policies i diversos menors, inclosa una familiar de la mare.

https://youtu.be/p_odEG-uaPI

La policia russa era incapaç de trobar a uns assassins que van actuar en ciutats com Róstov o Stavropol, separades per més de 1600 quilòmetres. No obstant açò, el seu últim colp va eixir malament. La família al complet va ser a robar a casa d'un militar retirat, però es va desencadenar un tiroteig. La mare i la filla xicoteta, de 13 anys, es van lliurar però el pare i l'altra germana van intentar fugir. La policia mate d'un tret a Roman, i la seua filla va quedar greument ferida.

Els germans Harpe.

Mirem una altra vegada al passat. Poc se sap dels germans Harpe fins que en Guerra d'Independència nord-americana van començar a lluitar amb els britànics. Van desertar quan van veure que estaven en el bàndol perdedor i es van unir a una banda de forejades indis que atacava a blancs i nadius per igual. Cansats dels indis, i ja amb fama de violents, es van establir en solitari després de segrestar i casar-se amb dues dones. Coneixedors de les armes, sempre anaven amb un rifle, un ganivet i una destral de guerra, i fins i tot van matar als seus propis fills.

rifles

Durant anys, van atemorir a la gent de Tennessee, Illinois i Kentucky, estat on es van establir. No dubtaven a aprofitar qualsevol oportunitat per a atracar, violar o assassinar a qui fora, fins que el governador de Kentucky va oferir 300 dòlars pel seu cap. En 1799 van trobar a Micajah, que va ser degollat, i a la fi de 1803 van capturar a Wiley, penjat un any més tard. No es pot confirmar que anaren germans -van poder ser primers o fins i tot no tenir relació de sang-, però sí que sabem que van ser els primers assassins en sèrie nord-americanes.

Els germans Briley.

La història d'aquests tres germans sembla escrita per un guionista de Hollywood. Linwood, el major, va matar a un veí amb sol 16. Després d'un any en la presó va eixir, i uns anys després va liderar una banda al costat dels seus germans James (JB) i Anthony, a més d'un quart còmplice. Triaven les seues víctimes a l'atzar, les violaven i assassinaven amb mètodes tan cruels com colpejar el cap d'una adolescent amb un bloc de ciment.

https://youtu.be/aa-xrxQ9iN8

En set mesos van matar a 10 persones, inclosos una dona embarassada i el seu fill de 5 anys. Solament van sobreviure dues víctimes a les quals gasejaren i van calar foc. Condemnats a mort, Linwood i James van liderar en 1984 a un grup de sis reclusos en la qual fins ara és l'única fugida del corredor de la mort. Van ser els dos últims escapolits a ser capturats, i els sis van ser executats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada