dissabte, 30 de maig del 2015

Terrorífic: Aparicions en vídeos musicals (Part I).

Aparicions fantasmals.

1. Nèctar Musical.

Aquesta agrupació femenina es caracteritza pels seus ritmes ballables de tecnocumbia. “Tir al blanc” va ser un dels seus èxits, per la qual cosa van decidir fer un vídeo musical sobre el mateix.

En el vídeo es pot observar a les cantants en el moll de Babahoyo, les xiques apareixen en diferents locacions del mateix. En una de les preses es pot observar en el costat esquerre de la pantalla i darrere de l'agrupació, un banc per a asseure's.

https://youtu.be/lR1TJM_bnFM

Doncs bé, aquest banc es troba buit entre els segons 1:30 i 1:38; no obstant açò, en el minut 1:40 i tan sols per un segon apareix una misteriosa xiqueta vestida de blanc asseguda en el banc. Tant les integrants del grup, com el camarògraf i mànager de les xiques, van assegurar que al moment de l'enregistrament aqueix banc estava buit, la imatge de la xiqueta va aparéixer en l'edició del mateix.

2.Shakira.

Un dels vídeos més vistos de l'any 2006 va ser el del senzill de Shakira, titulat: “Hips don’t lie”, probablement ho has vist i ballat unes quantes vegades. Però el que probablement no vas observar és l'aparició d'una xiqueta que està embolicat en benes.
El vídeo transcorre al ritme del carnestoltes i els costums de Barranquilla, les disfresses i vestimentes dels quals allí apareixen són molt cridaners i colorits, en contrast amb la figura d'aquesta xiqueta que apareix des del minut 1:04 fins al minut 1:24 juntament amb Wyclef Jean. Aquesta xiqueta, lluny de semblar part del vídeo, es veu completament fora de lloc.

https://youtu.be/DUT5rEU6pqM

Explica la llegenda, que es tracta d'una xiqueta que va morir a conseqüència de fortes cremades, pel que sembla aquesta xicoteta sempre va ser fan de Shakira i somiava a aparéixer en algun dels vídeos d'aquesta. Llegenda urbana o aparició real?

3.Daddy Yankee.

Aquest famós cantant de reggaeton també ha compartit l'escenari amb una mica més que exòtiques ballarines. En el vídeo musical del senzill titulat “Trenca”, una xiqueta apareix en l'escena, el curiós és que segons fonts properes al cantant i als productors del vídeo, no es tenia permés l'entrada de cap menor d'edat en el set d'enregistrament.

A partir del minut 1:37 apareix aquesta petita xiqueta, abillada amb un blue jean i una camisa de color roig. Es manegen dues versions, la primera una mica escabrosa que assenyala que Daddy Yankee va fer un pacte amb el dimoni a canvi del seu èxit musical, l'altra versió assenyala que en realitat es tractava d'una fan de famós cantant que havia mort uns mesos abans de l'enregistrament del vídeo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada