dimecres, 10 de desembre del 2014

03:33 a.m, l'hora del temps mort



T'has despertat alguna vegada en mig de la nit i has descobert que eren les 3.33?

Són molts els anys que porten recopilant mils de testimonis en tot el món i de totes les cultures sobre l'"Hora del Mort", és a dir, les 03.33. Sol dir-se que en aquest instant és quan més fenòmens paranormals s'experimenten, instants en què es produeixen sensacions estranyes i inclòs visions fantasmals.

Altra dada a tindre en compte és que moltes persones afirmen que a aquesta hora és quan tenen aquest fenomen anomenat "paràlisi del somni". Inclòs el corrent catòlic ha intentat aportar una pròpia i original explicació. Jesucrist va morir a les 15.00 h, sent les 03.00 am l'hora oposada. Seria una espècie de portal perquè sorgisca tot el que és maligne, que intenta desafiar a la Santíssima Trinitat. Ens aclareix alguna cosa aquesta explicació? No, en absolut.

Òbviament no cal l'aportació dels amants del fet paranormal. Són ells els que ens ofereixen una visió inquietant, explicant que aquell és en moment en el qual es descorre el vel del fet sobrenatural en la seva vertadera essència, per unir el món dels vius i el de les persones que estan en el "més enllà". Un breu instant en què es pot donar una comunicació amb els nostres familiars morts, eixe és un dels instants on no sabem diferenciar allò que és real d'allò que no ho és.


Segons diverses investigacions, el més habitual és que les morts succeeixen entre les 03:00 am i les 05:00 am, perquè en eixa trama horària és quan el sistema immunològic del nostre està més vulnerable. És un instant en què solen morir persones molt malaltes o terminals. Davant la pregunta que li fem als metges i psiquiatres de per què ens solem despertar amb més freqüència a eixa hora, i pel normal, assaltats per l'ansietat i la por, ells ens diuen que un efecte més de l'estrés i també d'un aspecte evolutiu que l'ésser humà segueix experimentant. Es tracta de la por a la nit o al fet inesperat. Una por col·lectiva a la foscor, que es tradueix en una millor funció dels sentits, a una sensació d'alerta que provoca que ens despertem de sobte, com alarmats, com si alguna cosa estiguera passant... Seria com instintiu.

Històricament la nostra espècie era més vulnerable durant la nit que en les hores del dia, per tant, som propens a una major sensació de por durant eixe temps. La por a la foscor se segueix heretant de generació en generació encara que no siguem conscients d'això. En períodes d'estrés i ansietat és més habitual que ens despertem d'imprevist com portats per un pànic asfixiant.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada