divendres, 12 de desembre del 2014

El número de telèfon amb línia al més allà.

Podria ser una llegenda urbana si en realitat les morts no estigueren confirmades per la policia. Es tracta d'una història que ens parla d'un número de telèfon en concret que et recomanem no agafar, et parlem del 0888 888 888.

Ho cregues o no, n'hi ha gent que paga elevades quantitats de diners per poder disposar del telèfon més estrany. Són molts els que per exemple, tempten a la sort i busquen la terminació 666, però recentment el que ha alçat major expectació, és eixe. Tota aquesta història s'inicià a Bulgària, quan un ric empresari va voler disposar d'un número de telèfon fàcil de recordar. El més senzill possible. Així que no ho va pensar dues vegades quan va trobar el que t'acabem de donar. Fou feina fàcil, ja que Vladimir Grashnov era director general de la companyia telefònica Mobitel, en Bulgària, el seu país. Diem "era", perquè es va morir en tristes circumstàncies: enverinat per un rival empresarial.

Bé, seguim amb aquesta curiosa crònica del telèfon maldit. En morir Grashnov el número fou a parar a un tal Dimitrov Konstantin. I qui era aquest cavaller búlgar? Doncs un director mafiós milionari gràcies al narcotràfic. Tenia 31 anys i acabà morint en un restaurant holandés després que un enemic de la màfia acabara posant fi la seua vida. Com veus, aquest número pareix estar íntimament relacionat amb els baixos fons... perquè el següent en aquesta llista de "caps" fou precisament un empresari anomenat Dishliev. I com va morir? Quasi del mateix mode. En un sopar i d'un tir mentre sostenia en la seva mà el telèfon mòbil associat a aquest número ja maleït.

Arribat aquest moment, la popularitat del 0888 888 888 era ja imparable. Tant, que la necessitat imperiosa per posseir-lo va portar a nombrosos pujadors anònims a aconseguir-lo com fora, pagant altíssimes quantitats de diners. Però la policia, evidentment, ho va bloquejar durant bastant temps per temes de seguretat i per a seguir investigant. Temps en el qual la llegenda urbana sobre el número maleït ha anat creixent i creixent.

Tant fou així que la premsa internacional començà a fer-se eco de la història, permetent que periòdics de renom com "Daily Mail" o "Telegraph" van estendre encara més la popularitat d'aquest número i el desig de molts per posseir.lo. Incomprensiblement desig per cert. Però, i en què punt es troba ara mateix aquest curiós tema? Doncs aquesta resolt i terminat. Per sempre. Els responsables de la companyia Mobitel han desactivat el número i ja ningú més podrà disposar d'ell mai.


 


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada