dissabte, 13 de desembre del 2014

Hachiko i Bobby.

Potser molts coneixeu la història de Hachiko, un gos de raça Akita que esperava cada dia en l'estació de tren a què el seu amo arribara encara que s'havia mort. Aquesta història es va fer molt famosa gràcies a la pel·lícula protagonitzada per Richard Gere.

Però la història d'aquest article és altra menys coneguda, però igualment trist. En Edimburg, un pastor anomenat "Viejo Jock" tenia un gos de raça Skyeterrier. Quan Jock va morir, Bobby va romandre al costat de la seva tomba durant 14 anys. Era un gos tan fidel al seu amo, que els qui visitaven el cementeri asseguraven que no es menejava d'allí més que un breu moment cada dia. Quan s'allunyava de la tomba anava directe al mateix restaurant al qual solia anar amb el seu amo. En aquest restaurant li donaven menjar cada dia, però en quant se l'acabava tornava corrent amb el seu amic ja mort.






Quan Bobby va morir, els habitants d'Edimburg el van soterrar junt amb el seu amo, i alçaren una escultura en el seu honor. És molt trist que pese a tot l'amor que processen els gossos pels humans, encara n'hi haja persones que els maltracten.






1 comentari:

  1. que chhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ResponElimina