divendres, 2 de gener del 2015

20 notícies felices.

Les notícies o fets feliços no abunden últimament, de vegades tenim la impressió que l'alegria està en perill d'extinció com el linx o l'ós panda, i és que ja ningú valora en els mitjans aportar-nos alguns fets feliços amb els quals arrancar-nos un somriure de tant en tant, o demostrar-nos almenys que en el món també se succeeixen esdeveniments entranyables que val la pena conéixer.

  1. Els esquirols arriben a plantar més d'1.000 arbres nous cada any simplement perquè obliden on han posat les seues pinyes o gles…
  2. Les persones cegues saben somriure malgrat no haver vist mai un somriure.
  3. Les persones estem fetes de pols d'estels: quan l'univers va col·lapsar va deixar escapar al seu al voltant aqueixa matèria màgica i especial que conforma planetes, satèl·lits i estels…
  4. Pot ser que mai hages caigut en açò, però quan vas nàixer vas ser durant uns segons la persona més jove de la terra.
  5. Les llúdries marines es donen la mà mentre dormen per a no distanciar-se.
  6. En una presó de Washington els reclusos conviuen amb els gats d'un refugi. Estudis sobre aquest experiment ens demostren el bon resultat d'aquest fet que tant beneficia tant a uns com a uns altres.
  7. Els Beatles van utilitzar 613 vegades la paraula “Love” en les seues cançons.
  8. Pot ser que no ho cregues, però els macacos del Japó tenen com a costum robar monedes per a comprar aperitius en les màquines expenedores.
  9. Aquesta és realment interessant: En un programa de la BBC emés en 1957, es va arribar a dir que els espaguetis van créixer en uns arbres molt especials d'una granja a Suïssa. Molts espectadors van arribar a creure-ho, demanant fins i tot a la BBC que explicitaren què tipus d'arbres eren. La resposta de la famosa cadena britànica va ser la següent: “Pose una rameta d'espagueti en una llanda de salsa de tomaca, i espere…
  10. Hi ha estudis que diuen que les rates emeten alguna cosa semblant al riure quan se'ls fa pessigolles.
  11. Els actors que van posar veus a Micky i a Minie es van casar en la vida real.
  12. Els pingüins Gentoo sedueixen a les femelles regalant-los cudols brillants.
  13. Els dofins es diuen entre si de forma diferent, la qual cosa fa pensar que entre ells es posen noms.
  14. Besar crema 2 calories per minut. A quines esperes?
  15. Els frailecillos són uns animals que s'aparellen per a tota la vida. Fan les seues cases en els penya-segats i construeixen un espai que els serveix de “bany”.
  16. Segons els biòlegs, l'orgasme d'un porc dura 30 minuts…
  17. En un estudi sobre la relació de música i la producció de llet de les vaques, es va descobrir que quan aquestes escolten “Everybody Huts” de Rem, la seua producció és encara major.
  18. Les persones que somriuen sovint viuen més anys.
  19. En l'Apol·lo 17 va viatjar un astronauta anomenat Gene Cernan. Ell va ser últim home a caminar sobre la Lluna, i abans d'anar-se va tenir una feliç idea: escriure les inicials de la seua filla allí. Van a durar almenys 50.000 anys.
  20. Els cavallets de mar són uns animals realment entranyables, tenen el costum d'apariar-se per a tota la vida, són fidels a la seua parella fins al dia de la seua mort, i viatgen junts aferrant-se a la cua de l'altre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada