dimecres, 14 de gener del 2015

Les 7 tortures més cruels de la història.

1. Desentranyament.

És una tortura que comença amb un tall longitudinal i un altre transversal en el ventre de la persona torturada. Amb aquests corts s'aconsegueix deixar al descobert tots els òrgans interns de l'abdomen i es procedeix a extraure'ls un per un (Exceptuant els òrgans vitals per a així poder mantenir a la persona viva). Alhora que es van extraient els òrgans aquests són mostrats al seu amo, aconseguint causar un grandíssim terror equiparable al dolor que està patint. Perquè la persona torturada no es desmaiara del dolor s'usaven beuratges d'herbes que ho mantenien despert. En el cinema un dels desentranyaments més famosos és el protagonitzat per Mel Gibson en la pel·lícula “Braveheart”.

 




desmembramiento

2. Aplastador de cranis.


En aquesta tortura s'utilitzava una eina molt macabra que podeu veure en la imatge inferior. Es posava el cap de la persona torturada sota el caragol i s'anava estrenyent gradualment fins a aconseguir unes conseqüències catastròfiques. El primer dels símptomes era el sagnat per les genives, després les dents esclataven entre si, la mandíbula es partia, els ulls s'eixien de les òrbites i finalment el crani cedia i amb l'aixafament del cervell arribava la mort. Ja sabeu que ens agraden les referències cinematogràfiques, en aquest cas l'hem trobat en la pel·lícula “Casino” de Martin Scorsese, on s'utilitza una versió modernitzada d'aquesta tortura.




Aplastacabezas
 

 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3-d5yU-aQ34

3. Rata en l'estómac.

El concepte igual que el nom és molt senzill encara que enrevessadament cruel. Es posa damunt de l'abdomen del torturat una rata i al seu torn aquesta es cobreix amb un poal metàl·lic quedant-se sense eixida. El torturador comença a calfar el poal fins a aconseguir una temperatura que obligue a la rata a escapar, en aquest cas l'única via de fuita és fer un forat en el estòmac de la persona i introduir-se per les seues entranyes. Com podeu imaginar el dolor deu ser indescriptible, ja que la rata seguirà fugint de la calor i per tant seguirà furgant. Els seguidors de la sèrie Jugue de Trons segur que coneixeran aquesta tortura.




https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JD24v-ExKyA

4. Empalament.


El empalamiento és una de les tortures més conegudes i desagradables que s'han inventat mai. Com molts sabreu consisteix a clavar una estaca de grans dimensions en el sòl i després clavar a la persona torturada a poc a poc des de l'anus fins que l'estaca isca per la boca. Com referència al cinema dir que aquesta tortura apareix en la portada de la pel·lícula “Holocaust Canibal” (Prohibida en molts països per la seua crueltat extrema). Un dels personatges històrics que va portar massa lluny aquesta tortura va ser Vlad III, també conegut com el empalador. Arribe a empalar a més de 20.000 persones i és en ell en qui es va inspirar Bram Stoker per a escriure la seua novel·la Dràcula.




Empalamiento
 


5. La dama de ferro.

No es tracta de Margaret Thatcher , sinó d'una de les tortures més doloroses i agonitzants que poden existir. Consisteix en un sarcòfag semblat al qual utilitzaven els egipcis per a enterrar als seus faraons però amb la petita diferència que les parets internes estaven plenes de grans pinxos metàl·lics que es clavaven en els llocs més dolorosos de la persona torturada, però sense arribar a matar-la. Una vegada més tenim a un personatge històric que va recórrer habitualment a aquest tipus de tortura, la sanguinària Isabel Báthory. Aquesta comtessa d'Hongria estava obsessionada per l'envelliment i pensava que la sang de les seues joves donzelles la feia mantenir-se més jove. És per açò que agafava a un gran nombre de donzelles i les tancava en el artilugi. “La dama de ferro” les dessagnava, però alhora les seguia mantenint amb vida per a poder repetir aquest procés tantes vegades fóra necessari. Com és d'esperar moltes d'aquestes donzelles morien tard o d'hora, per la qual cosa la comtessa havia de cercar a més. Es diu que va arribar a deixar sense donzelles tots els poblats confrontants al seu castell.




dama de hierro
 

6. El bressol de Judes.

Es tracta d'un altre dels macabres invents que només se'ls poden ocórrer a les ments més retorçades. Consistia en un tamboret amb punta en el qual a la persona torturada es llançava constantment amb pesos fins a destrossar-ho o partir-ho per la meitat començant des de la zona genital. Amb el dibuix que deixem a continuació entendreu el macabre d'aquest artefacte.




Cuna de Judas
 

7. Bou de Falaris.

Quan pensaves que ja no existiria una tortura que poguera causar més dolor et presentem al Bou de Falaris. Aquest Bou que porta el nom del seu creador és metàl·lic i buit; en ell s'introduïen als torturats i sota s'encenia una foguera. Amb açò s'aconseguia que el metall adquirira temperatures extremes i que la persona a l'interior del bou començara a coure's viva: primer perdia la pell fosa amb el metall i a poc a poc la carn començava a rostir-se fins que la persona moria definitivament de dolor. Els gemecs que produïen les víctimes eixien a l'exterior pels orificis nasals del bou i semblava que el bou en si era el que estava mugint. En la pel·lícula “Inmortals 2″ apareix una escena en la qual es practica aquesta tortura.


Toro de Falaris

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada