diumenge, 4 de gener del 2015

PACMA denúncia les condicions del transport de dromedaris per a Cavalcades.PACMA denúncia les condicions del transport de dromedaris per a Cavalcades.

PACMA ha presentat denuncia davant del SEPRONA per les lamentables condicions en què han sigut transportats els dromedaris utilitzats en les Cavalcades de Reis en Tenerife.
PACMA denuncia las condiciones del transporte de dromedarios para Cabalgatas
El Partit Animalista ha tingut coneixement a través d'un mitjà de comunicació local que més d'una dotzena de dromedaris destinats a participar en les diferents Cavalcades de Reis han arribat a l'illa per marítima des de Lanzarote, en condicions deplorables, nugats i amuntegats, sense les mínimes condicions d'higiene i benestar.


La denuncia fou presentada davant del Seprona de Santa Cruz de Tenerife, perquè porten a terme tot seguit els tràmits legals oportuns i les actuacions per a depurar responsabilitats.
Considerem que s'han pogut vulnerar tant la llei autonòmica de protecció animal com les normatives estatals de transport d'animals.

Recordem que ben aviat es compliran 2 anys des que PACMA va entregar al Govern de Canàries una proposta avalada per 30000 firmes per a modificar la Llei 8/1991 "Llei de Protecció Animal de les Illes Canàries". Des d'aleshores i en mig del silenci absolut d'aquesta institució s'han seguit cometent atrocitats en contra dels animals, la majoria d'elles evitables d'haver posat en marxa 22 mesures que recollia de la nostra proposta.

És evident que a cap formació política l'importa buscar alternatives a l'ús d'animals en espectacles i festes, mai ho prohibirien, perquè no sentissen vergonya de mostrar davant dels nostres fills la imatge d'animals maltractats, aterrides i humiliats durant la celebració de les Cavalcades de Reis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada