diumenge, 11 de gener del 2015

Psicòpates.

Avui per casualitat m'he trobat amb aquesta foto en xarxes socials. Aquest ancià que apareix en ella, va ser condemnat a 6 mesos de presó i 500€ de multa per disparar a un gat i rematar-ho cremant-li viu amb un bufador.

maltrato animal gato pacma

Com ho senten, després de tirotejar amb un rifle de balins, i veient que l'animal no acabava de morir, ho va ruixar amb una substància inflamable i li va calar foc amb un bufador. Diverses veïnes, alertades pels esquinçadors xisclets del gat, van ser testimonis de com l'home fins i tot s'asseia a observar com patia l'animal i van procedir a denunciar-ho davant el jutjat de guàrdia.

Pot ser que per a qui estiga llegint ara mateix no suport si més no imaginar els crits de dolor del gat, i a aquest impresentable bufador en mà.

Qualsevol persona sensible i capaç de realitzar un mínim exercici d'empatia condemnaria immediatament els fets, però es dóna la ironia que el mateix fiscal que va instruir el cas inicialment, no va trobar indicis de delicte en els fets, i va demanar el sobreseïment de la causa, malgrat que el bon ancià no va tenir cap objecció a reconéixer els fets. Segons ell, el gat el molestava mentre rondava per la seua finca.

No és la primera vegada que un maltractador reconeix ser-ho davant un jutge. En un altre cas, un caçador va al·legar en la seua defensa que desconeixia que penjar als seus llebrers anaren delicte. L'associació Baas Llebrer ho va denunciar, aconseguint una condemna de 7 mesos de presó.

També va reconéixer haver deixat morir de fam i malaltia als gossos que mantenia encadenats en un corral, el segovià al que va denunciar el Partit Animalista PACMA, aconseguint una condemna de 6 mesos de presó i inhabilitació de tres anys per a la tinença d'animals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada